Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Yunanistan, hacı Daud Farkouh birisi, varisine idealleştirmeyi ödeyecektir.


Hacı Daud Farkouh'un varisleri, önceki Osmanlı shipowner, Yunan hükümetten idemnizationu talep eder Hacı Daud Farkouh, bir Türkçe ticaret filosu şirketinin varlıklı bir sahibiydi, Osmanlı İmparatorluğu'nun altında yaşamak.
Yunanistan ve 1897,'de Osmanlı İmparatorluğu'nun arasında savaşın patlak vermesinden birkaç gün önce gemisi "Georgios", Yunan bir torpido botu tarafından denizde engellendi, ve Yunan Deniz Kuvvetleri tarafından el koyuldu çünkü Crete adasında devrimi koymak için Türkçe sürüsüne cephaneyi taşıyordu.

Engellemeden Yunan Deniz Kuvvetleri'nin işi Yunanistan'ın, savaşı bildirmemiş olduğundan beri şu anda, geçersiz ve hükümsüzdü, ve Yunan hükümet, hacı Daud Farkouh varislerine indemnizationa borçlu olur. Aynen idemnization, borçlu olmuş oldu, diğer taraftan, Yunanistan'ın, bütün Osmanlı vatandaşlarına indemnizationa ödemek zorunda olduğu gibi Yunanistan ve Türkiye'nin arasında 1897 savaşını bitiren antlaşmanın şartları ile.

Onun oğullarının biri, buhar tencerelerinin birinin, (Eski eş Olympia) Teksas'ı adlandırdığı zaman takımada-Amerikalı şirketin idarecisinin ismi verilen George Farkouh, o şirkete hacı Daud Farkouh şirketinden diğer 7 gemileriyle beraber transfer etti, Mayıs 1 1912touched'de Smyrna'nın dışında yüzer bir maden (Izmir), (Yenikale kalesi) barındırır, ve battı. George Farkouh, ilk sözcük savaşının sonunda Fransa'nın düşman sivil savaş esirlerinin arasında 1918'te listelendi. Hiçbir şey daha çok değil. Hacı Daud Farkouhu'nun çocuklarının kalanının üzerine ne?
Hacı Daud Farkouhu'nun çocuklarının üzerine bilir misin? Onların doğum tarihleri ve yerler, onların evlilikleri ve tarihlerin üzerine herhangi bir gerçeği bilir misin, ve nerede öldüğünü yerleştirir misin?

Δεν υπάρχουν σχόλια: